Βαράτε κατά βούληση. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό. (Και μη ξεχνάτε τους γκρούεζες)

ΝΕΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΛΕΡΟ… ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ – «ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ» (+ ΒΙΝΤΕΟ)

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2016/07/leros-epeisodeia.jpg

Μετά την εξέγερση και την επίθεση κατά των αστυνομικών που φρουρούσαν το hot spot, με τσεκούρια και μαχαίρια, νέα επεισόδια δημιούργησαν στην Λέρο οι προσκεκλημένοι των Τσίπρα και Καμμένου.

Αλλά, αυτή τη φορά βρήκαν το μάστορά τους, με τους πολίτες να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και να αποκαθιστούν την τάξη, σώζοντας τους… αστυνομικούς και «περιποιούμενοι» τους «αλληλέγγυους»! Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι ΟΛΑ τα ΜΜΕ (και τα «αντιπολιτευόμενα» του Ψυχάρη, του κομιστή Θέμου, κ.λπ.) έκρυψαν την είδηση για μια ολόκληρη μέρα, για ευνόητους λόγους. Ομοίως τουμπεκιάστηκαν και οι «σκληροί» Μπουμπούκοι της ξεφτιλο-νουδούλας (και της Μυκόνου…), παρότι το θέμα προσφερόταν για αντιπολιτευτική εκμετάλλευση – αλλά υπάρχουν κάποια θεματάκια, όπως αυτό και η περίπτωση του γιού Σκουρλέτη, που έχει επιτευχθεί συμφωνία για διακομματική ομερτά!

Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ από το lerosnews.gr, για όλα αυτά που έκρυψαν οι «ενημερωτές» μας:

Το νόμο στα χέρια τους πήραν οι πολίτες της Λέρου χθες το απόγευμα (9-7-2016), με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο αστυνομικός διευθυντής Β. Συγκροτήματος Δωδ/σου από ομάδα μεταναστών.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου (9-7-2016), όταν περίπου 200 μετανάστες που φιλοξενούνταν στο hotspot των Λεπίδων, εθεάθησαν από τους πολίτες του νησιού να πραγματοποιούν μαζική έξοδο και να κατευθύνονται προς την κεντρική πόλη του Λακκίου.

Λίγο αργότερα, περί τις 13.00, πλήθος μεταναστών είχε συγκεντρωθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης (δημοτικό κινηματοθέατρο). Ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κατέφθασαν στο σημείο την ίδια ώρα, προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση της δημοτικής Αρχής και του αστυνομικού διευθυντή με τους επικεφαλής των μεταναστών, την επικεφαλής συγκεκριμένης ΜΚΟ που συνόδευε τους μετανάστες καθώς και τον υπεύθυνο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, η δημοτική Αρχή ενημερώθηκε ότι οι συγκεκριμένοι μετανάστες φοβούνται για τη ζωή τους. Όπως έλεγαν οι μετανάστες, στο hotspot των Λεπίδων υπάρχουν πολλά κακοποιά στοιχεία που τους απειλούν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συμβιώσουν ειρηνικά στις δομές του κέντρου πρώτης υποδοχής.

Ο αστυνομικός διευθυντής, ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, συνέστησαν στους υπευθύνους των ΜΚΟ και της Ύπατης Αρμοστίας, να εξηγήσουν στους μετανάστες ότι δεν υπάρχουν άλλες δομές στο νησί για τη φιλοξενία τους, και ότι πρέπει να επιστρέψουν στο κέντρο πρώτης υποδοχής όπου θα υπάρξει μέριμνα για τα προβλήματα που έχουν.

Όμως, οι μετανάστες ήταν ανένδοτοι στο ενδεχόμενο επιστροφής στο hotspot, και έτσι ο Δήμαρχος συνέστησε στην αστυνομία να επιληφθεί του θέματος και να υπάρξει μια λύση, δεδομένου του ότι αρκετοί πολίτες της Λέρου είχαν αρχίσει να αποδοκιμάζουν την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στην πόλη του Λακκίου.

Έτσι, μετά από λίγη ώρα κατέφθασαν τα ΜΑΤ, με τον αστυνομικό διευθυντή να κατευθύνεται προς τους μετανάστες προκειμένου να τους εξηγήσει την κατάσταση.

Δυστυχώς, πριν προλάβει καν να εξηγήσει στους μετανάστες την κατάσταση, ο αστυνομικός διευθυντής βρέθηκε στο έδαφος, αφού ομάδα μεταναστών περίπου 10 ατόμων ξεκίνησε να τον ξυλοκοπά με μένος. Τότε οι κάτοικοι της Λέρου αντέδρασαν βγάζοντας τον από τη δύσκολη θέση ενώ ξεκίνησε μια 5λεπτη μάχη σώμα με σώμα μεταξύ μεταναστών – κατοίκων, με τα ΜΑΤ να προσπαθούν να επέμβουν όσο πιο διακριτικά γινόταν, εκτελώντας προφανώς τις εντολές που τους είχαν δοθεί.

ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΤΥΠΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ!

Λίγο αργότερα, οι κάτοικοι της Λέρου συνέστησαν μια άτυπη ομάδα πολιτοφυλακής και συνοδεία των αστυνομικών δυνάμεων οδήγησαν πεζοί τους μετανάστες, από την πόλη του Λακκίου στο hotspot των Λεπίδων, διανύοντας μια απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων χωρίς ευτυχώς να υπάρξει ένταση.

ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΜΕΛΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΚΑΙ ΜΚΟ

Σημειώνεται ότι οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Λέρου προπηλάκισαν μέλη αλληλέγγυων πολιτών, ΜΚΟ καθώς και μέλη της αποστολής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, επιρρίπτοντας τους ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη αναχώρησαν από το νησί πολλά μέλη Μη κυβερνητικών Οργανώσεων, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για επικείμενη αναχώρηση της αποστολής της Ύπατης Αρμοστείας.

ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μέχρι το βράδυ της 9ης Ιουλίου, η κατάσταση στη Λέρο παρέμενε έκρυθμη, με την άτυπη ομάδα πολιτοφυλακής που συστάθηκε την ίδια μέρα, να επιθυμεί να εισβάλλει στις εγκαταστάσεις του κέντρου πρώτης υποδοχής προκειμένου να συλλάβει τους ταραξίας και να τους παραδώσει στην αστυνομία, ώστε, όπως είπαν, να κινηθούν οι διαδικασίες απέλασης των ταραξιών. Ευτυχώς, μετά τη συνδρομή των ψυχραιμότερων πολιτών καθώς και της δημοτικής Αρχής το ενδεχόμενο αυτό απεφεύχθη.

Μ. ΚΟΛΙΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ: ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΩΝ

«Τα επεισόδια του Σαββάτου θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, αν η αστυνομία είχε κάνει τη δουλειά της και είχε συλλάβει τους ταραξίας που υποκίνησαν την εξέγερση της Πέμπτης. Είναι όμως σαφές ότι οι άνωθεν εντολές προς τα όργανα της τάξης ήταν άλλες. Την Πέμπτη το βράδυ κατέφθασε το πούλμαν με τα ΜΑΤ, και αντί να επιβάλλουν την τάξη στο hotspot και να κάνουν συλλήψεις, πήγαν στο ξενοδοχείο για ύπνο και κατέφθασαν στο hostpot την Παρασκευή το πρωί… Το hosptot της Λέρου δεν είναι κέντρο πρώτης υποδοχής πλέον, είναι χώρος φιλοξενίας. Εμείς δεν είχαμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο με την κυβέρνηση. Είχαμε μιλήσει για να γίνεται η καταγραφή, η ταυτοποίηση και να φεύγουν από το νησί μας εντός 2-3 ημερών. Η Λέρος είναι μικρή και δεν μπορεί να δέχεται τόσο μεγάλο όγκο προσφύγων. Οι μετανάστες δημιουργούν κάθε τόσο διάφορα προβλήματα, κυρίως αναμεταξύ τους, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αρχίσουν να αντιδρούν. Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες κατά παντός υπευθύνου για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την κυβέρνηση να κωφεύει, θα θρηνήσουμε θύματα.»

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ (Ι. ΣΟΡΟΚΑΚΗΣ)

«Η κυβέρνηση είναι σε ρόλο θεατή. Οι ευθύνες για την παρούσα κατάσταση στο φιλήσυχο νησί μας έχουν ονοματεπώνυμο, με πρώτους και κύριους υπευθύνους τους αρμόδιους υπουργούς. Εμείς ως δημοτική Αρχή κινηθήκαμε νομικά κατά παντός υπευθύνου και θα κάνουμε όσα προβλέπει ο θεσμικός μας ρόλος προκειμένου να προασπίσουμε τη σωματική ακεραιότητα και τα συμφέροντα των δημοτών μας. Δυστυχώς από την Πέμπτη μέχρι και σήμερα το hotspot των Λεπίδων έχει αφεθεί στη μοίρα του, μαζί με τους φιλήσυχους κατοίκους της Λέρου. ΝΤΡΟΠΗ!»

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

This entry was posted in «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ», «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ, ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Μ.Κ.Ο.. Bookmark the permalink.

14 Responses to Βαράτε κατά βούληση. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό. (Και μη ξεχνάτε τους γκρούεζες)

  1. Έλα δέν τό πιστεύω .
    Κάνουν τέτοια πράγματα οι καϋμένοι οι μετανάστες;
    Πάει χάλασε ο κόσμος.

  2. Ο/Η Σουλιώτης λέει:

    Μπορει κανεις να μου λυσει μια απορια ;;

    Ολες οι δυτικες χωρες που εχουν μαυρους πχ στις εθνικες τους ομαδες ειναι και πολιτισμενες.
    Δηλαδη εχουν βαρια βιομηχανια και ανωτερο βιοτικο επιπεδο και συνηθως και αποικιες.
    Αντιθετα ολες οι μικρες δυτικες χωρες, χωρις βιομηχανια, δεν εχουν τουλαχιστον αλλοδαπους.
    Πχ Σερβια ,Κροατια, Βουλγαρια κτλ.
    Δεν λεμε για Ολλανδιες, Δανιες, που μπορει αμεσα να μην εχουν βιομηχανια, αλλα εχουν ανωτερο βιοτικο επιπεδο και εχουν βιομηχανια οι ομοιες τους μεγαλυτερες χωρες γυρω τους.

    Εμεις,η Ελλαδα, ειμαστε η μονη δυτικη χωρα που εχει μαυρους χωρις να ειναι πολιτισμενη χωρα,
    χωρις δηλαδη να εχει βιομηχανια, χωρις να εχει αποικιες, χωρις να παραγει τιποτα και χωρις να εχει και υψηλο επιπεδο διαβιωσης ειδικα τα τελευταια χρονια.

    Εδω ισα ισα υπαρχουν χωρες που ενω εχουν καποια βιομηχανια, παραγουν αυτοκινητα, οπως η τσεχια(σκοντα) και Ρουμανια(ντατσια) και παλι δεν εχουν αλλοδαπους.

    Εμεις εμφανιζομαστε προς τα εξω με μια εικονα… σαν να ειμαστε και εμεις ΗΠΑ ή Γαλλια ή Βρετανια, με τους μαυρους μας και εμεις με τους αλλοδαπους μας γενικοτερα.
    Τι παριστανουμε ;; Αυτο δεν ειναι μικρομεγαλισμος ;;
    Θυμαμαι η Κατερινα Παπακωστα της ΝΔ, που μιλουσε για τους «προσφυγες» που κηνυγανε το …»ελλληνικο ονειρο» (!) (οπως λεμε δηλαδη το αμερικανικο ονειρο, αλλα που αυτο εχει καποια βαση)

    ΥΓ
    Θυμαμαι ο συγχωρεμενος ο Φιλιππος Συριγος που επιτιθονταν λεκτικα σε οσους Ελληνες χαλαστηκαν με τους (προκλητικους) πανηγυρισμους των Αλβανων σε βαρος της Ελλαδας, για τα προκριματικα του μουντιαλ του 2006…
    Και ελεγε » γιατι δεν εχουν και οι Αλβανοι το δικαιωμα να πανηγυριζουν και να σηκωνουν σημαιες,
    οπως κανουμε και εμεις σε αλλες πολιτισμενες χωρες ;; πχ στην Αμερικη ;
    Εκτος κι αν εμεις δεν ειμαστε πολιτισμενη χωρα ! »

    Ε οχι ρε Συριγε, δεν ειμαστε πολιτισμενη χωρα !
    Εχουμε εμεις την ιδια βιομηχανια και το ιδιο βιωτικο επιπεδο με την Αμερικη και την Γαλλια ;
    Ας ειχαμε και εμεις το ιδιο βιωτικο επιπεδο με αυτους και ας ειχαμε τοτε και αλλοδαπους…χαλαλι.
    Αλλα και κερατας και δαρμενος δεν γινεται

    • Ο/Η Σουλιώτης λέει:

      Για τους Αλβανους που ζουν στην Ελλαδα αναφερονταν ο Συριγος

    • Ο/Η galanos1936 λέει:

      Με τέτοιες απορίες ετοιμάσου για τα γνωστά: φασίστας,ναζιστής, ρατσιστής, μπλα μπλα μπλα….

      • Ο/Η Σουλιώτης λέει:

        Ωχ λες ε ; Δεν με βοηθατε ομως στην απορια μου στην αλλη αναρτηση, να ξερω τι να εκανα και εγω !

        Περα απο την πλακα ομως μου εχει τυχει… και φυσικα η αποριψη απο πλευρας μου γινεται με 1000 😉
        Αντε απαντησα εγω τελικα

        *** η Ελλαδα, ειμαστε η μονη δυτικη χωρα που εχει μαυρους χωρις να ειναι πολιτισμενη χωρα,
        χωρις δηλαδη να εχει βιομηχανια, χωρις να εχει αποικιες, χωρις να παραγει τιποτα και χωρις να εχει και υψηλο επιπεδο διαβιωσης ειδικα τα τελευταια χρονια.

        χωρις να εχουμε την ανεξαρτησια αμς καν…

      • Ο/Η galanos1936 λέει:

        Τι να πεις ρε φίλε όταν η κοινή λογική βαφτίζεται φασισμός;
        Τι να πεις με τους μαλάκες;

        Τους μαύρους τους φέρνουν γιατί ο σκοπός τους είναι η γκρίζα φυλή, ξέρεις το σχέδιο Γκουτενχόβε Καλλέργη.
        Ε έπρεπε να στιγματίσουν όποιον αντιδρούσε και βαφτιστήκαμε όλοι φασίστες!

      • Ο/Η Σουλιώτης λέει:

        Δεν το εχω ξανακουσει αυτο, το σχεδιο Γκουτενχόβε Καλλέργη, θα το γκουγκλαρω

      • Ο/Η Σουλιώτης λέει:

        Απλα μου κανει εντυπωση, γιατι οι αλλες μικρες χωρες της Ευρωπης, πχ στα Βαλκανια και μεχρι κεντροανατολικη Ευρωπη, που επισης ειναι λευκες – μικρες, δεν εχουν αλλοδαπους μαυριδερους. Μονο εμεις και μετα οι μεγαλοι.

        Το συνειδητοποιησα προχθες αυτο απο το προολυμπιακο, με αφορμη που εγραψε καποιος οτι η Κροατια δεν ειχε κανεναν μαυρο, το ιδιο και η Σερβια κτλ

      • Ο/Η Σουλιώτης λέει:

        Ευχαριστω φιλε για τον συνδεσμο και χαιρομαι που σε ξαναβλεπω.

        Ρε συ…
        Αυτο ειναι σαν να διαβαζω τον μυθο του Αισωπου, με την αλεπου με την κομμενη ουρα ! …
        Και χαιρομαι που επιβεβαιωνομαι γιατι απο κατι πολυ γενικα που ειχα ακουσει,
        το ειχα πει οτι αν υπαρχει τετοιο σχεδιο θα οφειλεται σε κομπλεξ και ζηλεια απο την (κατα αυτους) «ανωτερη» λευκη φυλη…
        Και βπεπω οτι τελικα επεσα μεσα.
        (ο συγκεκριμενος καταγεται απο πολλες φυλες)

        Και για να σχολιασω και γενικοτερα…

        Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον και πως θα ειναι οι ανθρωποι στη γη.
        Λετε να ρθει καποια στιγμη που οι ανθρωποι θα λενε ιστοριες….
        οτι πριν απο εκατονταδες χρονια παιδια μου στην γη υπηρχαν και κατι λευκοι ανθρωποι που σημερα δεν υπαρχουν… Δεν το ξερω αυτο.

        Αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι εμενα δεν μπορουν να με αλλαξουν.
        Εγω που γεννηθηκα ετσι…. θα παραμεινω ετσι και στην αιωνιοτητα
        με τα ιδια χαρακτηριστικα που ειχα εδω σε αυτη τη ζωη.
        Τα ελληνικα, οπως θελεις πεσ τα.
        Και ολοι οι ανθρωποι που εχουν υπαρξει – γεννηθει, απο αιωνος ως τωρα.
        Αφου η ψυχη μετα θανατο διατηρει τα χαρακτηριστηκα του σωματος…
        ( οπως ησουν πολυ νεος, αλλα χωρις ενδεχομενα προβληματα πχ παχους ,φαλακρας, νοητικα προβληματα κτλ)
        Και αυτοι θα χαλιουνται και θα βραζουν στην αιωνιοτητα…
        Οσοι χαλιουνται φυσικα γιατι δεν ειναι φυσικα ολοι οι ξενοι κακοι σαν τον παραπανω…

        *https://www.youtube.com/watch?v=Xo0DIqwwUfc

        Απο τ οεπομενο διαστημα θα αραιωσει η παρουσια μου,
        λογω…εξωτερικων υποχρεωσεων..

      • Γειά σου καί σένα,φίλε.Χρόνια καί ζαμάνια.
        Πέραν τῆς πλάκας,ἄν δέν πάρουμε τήν κατάστασι στά χέρια μας,δέν βλέπω φῶς

  3. Πετάξτε τους όλους στη θάλασσα… και ΛΑΘΡΟ και … αλληλέγγυους και ΜΚΟ και ΥΠΑΤΕΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, και όποιον πολιτικό τολμήσει να συμπαρασταθεί στους λάθρο, ή να σας εξαπατήσει.

    ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

    Ή ΟΙ ΛΑΘΡΟ, Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΣΑΣ!

    Καλλιόπη Σουφλή

    Υ.Γ. Όσο για τις… «ψύχραιμες φωνές» των πολιτών, να δούμε που θα κρυφτούν, όταν οι ΛΑΘΡΟ, αρχίζουν να σφάζουν..

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.