ΤΙΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ;

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2017/05/961348a3c0cb4c158cbc12ed287644ae.jpg?w=407&h=271Γράφει ο Αντίοχος

Τρομοκρατική επίθεση, λοιπόν, κατά του ξεχασμένου Παπαδήμου… Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία για τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης. Άλλωστε, στην Ελλάδα η τρομοκρατία είχε πάντα κόκκινο χρώμα. Πάμε παρακάτω…

Το βέβαιον είναι ότι οι κόκκινοι τρομοκράτες δεν ήθελαν να σκοτώσουν τον Παπαδήμο και τους συνοδούς του, αφού προφανώς χρησιμοποίησαν μικρή ποσότητα πυρίτιδας που προκάλεσε τραυματισμούς, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την ζωή του «στόχου». Ούτε και να «προειδοποιήσουν» για κάτι τον Παπαδήμο, ο ρόλος του οποίου έχει λήξει προ πολλού στην πολιτική ζωή της χώρας. Ούτε και να τον «τιμωρήσουν» για τον βίο και την πολιτεία της κυβέρνησής του.

Ήθελαν να κάνουν ντόρο! Και το πέτυχαν! Μ’ αυτό αποκλειστικά ασχολούνται από την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης και δώθε τα ΜΜΕ και μ’ αυτό θα ασχολούνται και τις επόμενες μέρες. Κάνοντας πέρα τις άλλες ειδήσεις. Οι οποίες, δεν είναι καθόλου ευχάριστες για την συγκυβέρνηση, εις ότι αφορά την διευθέτηση του θέματος του χρέους, ειδήσεις που την φέρνουν σε ακόμα δυσκολότερη θέση, λόγω της ψήφισης ενός ακόμα επαχθούς Μνημονίου.

Είναι προφανές, λοιπόν, τις ωφελείται από την τρομοκρατική επίθεση!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Advertisements
This entry was posted in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Bookmark the permalink.