Τα μαλ@κισμένα μεμέτια, ξέχασαν το kocatepeyi και το «μάλτα γιοκ» και την είδανε τσαμπουκάδες…με την όπισθεν

Ρε ουστ, κιοτήδες, που πήρατε αέρα επειδή κάποιο ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες και μερικά ελληνόφωνα τουρκοκάναλα σας σιγοντάρανε και νομίζετε ότι κάποιοι είσαστε. Μια γύρα του ΣΕΪΤΑΝ ΠΑΠΟΡ είναι αρκετή και θα ψἀχνετε το λάβαρο του χαϊρεντίν μπαρμπαρόσσα σας εκεί που αναπαύεται από το ’12-’13. Στον πάτο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

«ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΜΑΣ»!

https://i1.wp.com/nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2017/05/yunanistani-kaan-korkusu-sardi-menzile-girdik-2h1494706801-a6f16e-696x259.pngΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε άκρως υποτιμητικά σχόλια για την Ελλάδα και το πώς αντιμετώπισε την δοκιμή του νέου τουρκικού πυραύλου, προχώρησε σήμερα μερίδα των τουρκικών ΜΜΕ, με τους χαρακτηρισμούς ότι οι Έλληνες τρομοκρατήθηκαν και κυριολεκτικά το… φύσουν και δεν κρυώνει!

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η δόκιμη του νέου τουρκικού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς που έγινε στην Σινώπη του Πόντου, τρομοκράτησε τους Έλληνες και τα περισσότερα σχόλια τους επεσήμαναν τις δυνατότητες αυτού του νέου πυραύλου με βεληνεκές 280 χιλιόμετρα να πλήξει Ελληνικούς στόχους, ακόμα και την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Από εδώ και πέρα, όπως το τονίζουν οι… «φίλοι» και «σύμμαχοι» μας τούρκοι, θα το σκεφτούν πολύ εκεί στην Αθήνα για να μας δημιουργούν προβλήματα! Μάλιστα!

nikosxeiladakis

This entry was posted in ΑΝΕΚΔΟΤΑ, ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ, ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Bookmark the permalink.