ΝΕΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΚ€ – ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ… Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2017/05/0-02-04-26e0a1e0a9b97f960215ff02dd96de223786f82314789be435f4f6871999ded2_full.jpg?w=350&h=197Αν ποτέ κανείς θέλει να γελάσει δεν χρειάζεται να ψάχνει για ανέκδοτα σε χιουμοριστικές ιστοσελίδες, αφού τα καλύτερα από αυτά τα γράφουν οι ΚΚΕδες στις δικές τους. Παραθέτουμε αυτούσια την «καταγγελία» των έμμισθων σανοφάγων του Περισσού και επανερχόμαστε για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

«Η προσπάθεια να χτυπηθεί το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ αναδεικνύει τον βρόμικο ρόλο και τις τεράστιες ευθύνες που έχει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής η οποία δηλητηριάζει τα μυαλά των μαθητών και της νεολαίας, με τη ναζιστική φασιστική ιδεολογία της και προσπαθεί να στήσει τάγματα εφόδου για να σταματήσει όποιον παλεύει και διεκδικεί, όποιον υπερασπίζεται το σύστημα της εκμετάλλευσης που υπερασπίζεται».

Μεταξύ άλλων το Συμβούλιο Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ καταγγέλλει την παρουσία των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην πλατεία Μετεώρων και σημειώνει:

«Με τις γνωστές τραμπούκικες πρακτικές τους νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να τρομοκρατήσουν τους μαθητές, τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ, που έδωσαν το παρών στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό. Οι μαθητές τους έβαλαν εκεί που τους αξίζει… στο περιθώριο. Εκεί είναι η θέση των απογόνων των ταγματασφαλιτών, των νοσταλγών των ναζί, των υπερασπιστών των εφοπλιστών, των μεγαλοβιομηχάνων, των κηφήνων που πλουτίζουν στις πλάτες μας. Εκπροσωπούν τα συμφέροντα των αστών, αυτούς υπερασπίζονται. Γι’ αυτό βλέπουν τον εχθρό τους στους πρωτοπόρους αγωνιστές».

Το κείμενο συνεχίζει με διάφορα άλλα φαιδρά τα οποία δεν υπάρχει λόγος να αναπαράγουμε, αφού κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος γελοιότητας. Μαλωμένοι με την αλήθεια εδώ και πολύ καιρό οι «σύντροφοι», έχουν χάσει ακόμα και την ικανότητα διαχωρισμού μεταξύ της προπαγάνδας και του αυτοεξευτελισμού.

Στην πραγματικότητα το περιστατικό που καταγγέλλει το ΚΚΕ αποτελεί απόρροια της μανίας καταδίωξης που το χαρακτηρίζει, αφού εκείνος που δεν συμφωνεί με τις ουτοπικές φλυαρίες του είναι «φασίστας» και «τραμπούκος». Ούτε τραμπούκοι υπήρξαν, ούτε «φασίστες» και για να λέμε και του στραβού το δίκιο ούτε καν προσπάθεια ματαίωσης του μαθητικού φεστιβάλ της ΚΝΕ. Αυτό που τρομοκράτησε τους μυθιστοριογράφους του Περισσού και το οποίο τους υποκίνησε να γράψουν τις ως άνω αράδες είναι η «γιούχα» από ανήλικα παιδιά, τα οποία τελικά, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, κυνηγήθηκαν από τα τάγματα εφόδου της αριστεράς, επειδή οι φωνές τους κάλυπταν τους ομιλητές. Το… σοβαρό αυτό περιστατικό έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας η οποία δέχτηκε κλήση από τους «αντικαθεστωτικούς» αγωνιστές.

Η πορεία που διεξήγαγε στην πλατεία Μετεώρων το ΚΚΕ μετά από δύο ημέρες κινητοποίησης είχε ως αποτέλεσμα ένα ποτάμι από… 30 γραφικούς που δεν κατάφεραν να χωνέψουν το γεγονός ότι το υποτιθέμενο φόβητρο του συστήματος γίνεται ρεζίλι από τη γιούχα ανήλικων παιδιών, ρεζίλι το οποίο προσπαθούν να αποφύγουν με το να τα βαφτίζουν «φασίστες» και «υπέρμαχους των εφοπλιστών»!

Εμείς απλά θα συμφωνήσουμε με την ρήση του θυμόσοφου λαού μας πως «από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια» και θα προσθέταμε πως σίγουρα δεν την μαθαίνεις από μέλος του ΚΚΕ.

xamak

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Advertisements
This entry was posted in ΑΝΕΚΔΟΤΑ, ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ. Bookmark the permalink.