ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΜΕ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ…

…ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙ! ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ;

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2014/12/cf83cf85cf81ceb9ceb6ceb1-cf84cf81cebfcebccebfcebacf81ceb1cf84ceb5cf82.jpg?w=402&h=221Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

«Περίεργα» πράγματα συμβαίνουν με την διαχείριση της χθεσινής ληστείας, από το ψευδοκράτος και τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Εις ότι αφορά το ψευδοκράτος, την υπόθεση χειρίζεται το… Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας κι όχι η Αντιτρομοκρατική, λες κι είναι κάποια υπόθεση της σειράς που δεν έχει σχέση με την αριστερή τρομοκρατία!

Τα δε καθεστωτικά ΜΜΕ, αναρωτιούνται υποκριτικά, όχι… τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, αλλά αν πρόκειται για υπόθεση του κοινού ποινικού δικαίου ή ενίσχυσης του λεγομένου «επαναστατικού ταμείου» των τρομοκρατών.

Κι όλα μαζί (κι αυτά που ανήκουν στην «αντιπολίτευση»…), με μεγάλη… διακριτικότητα (που δεν επιδεικνύουν σε άλλες περιπτώσεις…) αποκρύπτουν επιμελώς ότι πατέρας του ληστή είναι ο Γιώργος Χαρίσης, συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ και η μητέρα του υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή, ως υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας!

Γιατί άραγε;

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, σιγήν ιχθύος και από την νουδούλα, του… νόμου και της… τάξεως. Τυχαίο; Δε νομίζω! Στο κόλπο κι αυτή!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Advertisements
This entry was posted in ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. Bookmark the permalink.