ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΗΠΑ, TULSI GABARD : Ο ΤΡΑΜΠ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ… ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

https://i2.wp.com/nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2017/04/son-dakika-fuzelerin-firlatildigi-gemiler-kibris-aciklarinda-8887871.jpeg

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια πρώτη και πολύ εντυπωσιακή αντίδραση στην αιφνίδια και βεβιασμένη απόφαση του Τραμπ να βομβαρδίσει την Συρία, ανάβοντας φωτιές που δύσκολα θα σβήσουν στην ευρύτερη περιοχή, ήρθε από την Αμερικανίδα Βουλευτίνα των Δημοκρατικών, Tulsi Gabard, που κατηγόρησε ανοιχτά τον Τραμπ ότι παρασυρόμενος από το Βαθύ αμερικανικό κράτος οδηγεί τις ΗΠΑ σε ανεξέλικτη πυρηνική σύγκρουση.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Αμερικανίδας βουλευτίνας, που πήραν έκταση στον τουρικό τύπο, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Νόναλντ Τραμπ, ουσιαστικά σπρώχτηκε από τα γεράκια της Ουάσιγκτον, που δεν έβλεπαν με καθόλου καλό μάτι τη προσέγγιση του με την Ρωσία, καθώς έπληττε τα συμφέροντα τους, και εκβιαζόμενος προχώρησε στον βομβαρδισμό της συριακής αεροπορικής βάσης Shayrat κοντά στην πόλη Χομς.

https://i0.wp.com/nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2017/04/Gabbard-Tulsi-1.jpg

Η ενέργεια αυτή, όπως κατηγόρησε η Tulsi Gabard, είναι ουσιαστικά «βούτυρο στο ψωμί» του ισλαμικού κράτους που έπνεε τα λοίσθια και τώρα αναπτερώνεται η εγκληματική του παρουσία, ενώ πυροδοτεί ανεξέλεγκτες καταστάσεις που πολύ πιθανό να οδηγήσουν την Αμερική σε ολέθρια πυρηνική σύγκρουση με την Ρωσία.

Άλλωστε αυτό επιδιώκει το βαθύ αμερικανικό κράτος, που έχει μανιάσει να εξοντώσει τον Βλαδιμήρ Πούτιν και να σβήσει από τον χάρτη την Ρωσία

Να δούμε όμως στο τέλος ποιος θα… σβηστεί από τον «ταλαίπωρο» αυτό χάρτη.

nikosxeiladakis.gr

(Σημ. Γ/Λ: Ρε δε πα να καούνε συμπούρμπουλοι; Εμείς δεν κινδυνεύουμε. Θα βρούμε τους παλιούς δημαρχοδημοκραταρέους και θα μας φτιάξουν από εκείνες τις ταμπέλες «αποπυρηνικοποιημένη ζώνη», που στήνανε ολούθε, θα τις φυτέψουμε στα σύνορα κι άντε να δούμε τι θα κάνουν μετά οι Τόμαχοκ και οι Ισκαντέρ)

Advertisements
This entry was posted in Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Η.Π.Α., ΡΩΣΣΙΑ. Bookmark the permalink.