Ρε μπας και δούμε τον Χορταρέα να διδάσκει;

Συγχαρητήρια! Το Υπουργείο Παιδείας πιστοποίησε, ως κέντρο δια βίου μάθησης, εργαστήριο σπουδών αστρολογίας

https://omadaalithias.gr/sites/default/files/astro.jpg

Το εργαστήριο έσπευσε να το ανακοινώσει στο facebook, επισημαίνοντας ότι είναι «το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα, το οποίο πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας!»

Αναζητήσαμε την απόφαση ΔΑ/4205, με ημερομηνία 8/2/2017, του Υπουργείου Παιδείας στη Διαύγεια και απ’ ότι φαίνεται έχει δοθεί όντως άδεια, όπως υποστηρίζει το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών.

https://omadaalithias.gr/sites/default/files/2astr_0.png

Σε αυτήν βλέπουμε πως η ΙΚΕ με επωνυμία «Εναλλακτική Παιδεία» και διεύθυνση Σάμου 4-6 Μεταξουργείο (ίδια με τη διεύθυνση της Αστροπαιδείας) έχει λάβει άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, επιπέδου 1.

https://omadaalithias.gr/sites/default/files/1astr.png

Και η διεύθυνση επικοινωνίας του εργαστηρίου που συμφωνεί με τα παραπάνω στοιχεία:

https://omadaalithias.gr/sites/default/files/epikoinwnia.jpg

Ποια είναι η Αστροπαιδεία

Όπως διαβάζουμε στο site της Αστροπαιδείας, είναι το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα.

Σκοπό της έχει να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της Αστρολογίας με προγράμματα σπουδών που καλύπτουν όλους τους κλάδους της Αστρολογίας και είναι σχεδιασμένα τόσο για τους σπουδαστές που αποβλέπουν στο να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση, όσο και για τους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που επιθυμούν να επιμορφωθούν σε κάποιους κλάδους της αστρολογίας ή να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια.

Το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ, έχει συσταθεί από διακεκριμένους Αστρολόγους με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της Αστρολογίας, καθώς επίσης και στον τομέα της συμβουλευτικής.
Όραμά μας είναι η αναβάθμιση της Αστρολογίας στο υψηλό επίπεδο που της αναλογεί.

omadaalithias.gr

This entry was posted in ΑΝΕΚΔΟΤΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ. Bookmark the permalink.