Χιλιετές σύμπλεγμα έναντι των Ελλήνων

https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2017/03/a86d1-screen2bshot2b2017-03-312bat2b02-27-21.png?w=640 Την στιγμή που ο τουρκικός επεκτατισμός είναι στην πιο απειλητική του μορφή, την πρόσφατη έρευνα του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης, «Pantheon», βλέπουμε να αναδημοσιεύουν διάφορα ελληνικά ιστολόγια, στην οποία αποτυπώνονται οι σημαντικότερες προσωπικότητες στην διαμόρφωση του ανθρωπίνου πολιτισμού. Ο λόγος για το ενδιαφέρον οφείλεται στο γεγονός ότι οι Έλληνες είναι στην κορυφή της λίστας, κάτι που δεν μας εκπλήσσει καθόλου σαν Εθνικιστές.

Όπως επίσης δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι τα «σαϊνια» του Ινστιτούτου, διάλεξαν να κατηγοριοποιήσουν τις προσωπικότητες με τον τόπο γεννήσεως τους και όχι με την εθνικότητα όπως θα ήταν ορθότερο (αλλά μη πολιτικά ορθό).
Στοχεύοντας στους ιστορικά αμαθείς, που θα ακούσουν για πρώτη φορά τον Όμηρο ή τον Ηράκλειτο ή τον Ηρόδοτο και δίπλα θα είναι γραμμένο…«Turkey», χαρίζουν στους Μογγόλους (που δεν θα έβλεπαν αυτή την λίστα ούτε με…κιάλια) την ιστορία μας.

ΥΓ: Λέτε να έχει κάτι να κάνει ο «εκλεκτός» Πρόεδρος του Ινστιτούτου με αυτή την προπαγάνδα; ε όχι…παραπάει

Ίων

prwthentekatou

Advertisements
This entry was posted in ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Bookmark the permalink.