«Φίμωση» της Χ. Α. απο τους δημοσίους υπαλλήλους της ΕΡΤ, για να μην προβάλλονται οι θέσεις του κόμματος

Έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι «αριστεροί συνδικαλιστές» της ΕΡΤ, το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και την Δημοκρατία…

https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2017/03/fb53e-seo.jpg?w=350&h=219Με «δημοκρατική» άνεση και με μια ψευτοανακοίνωση κόβουν την ενημέρωση μισού εκατομμυρίου ψηφοφόρων,δεν λένε όμως όχι στα χρήματα που δίνουν σε χαράτσια όλοι αυτοί οι άνθρωποι,για να μπορούν να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους οι δημόσιοι υπάλληλοι της ΕΡΤ.

Αφού λοιπόν έχουν τέτοιες ευαισθησίες,ας αρνηθούν και τα χρήματα όσων πολιτών-«φασιστορατσιστών» ψηφίζουν την Χρυσή Αυγή..

Στην ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για Εγκληματική Οργάνωση χωρίς να έχει βγει καν δικαστική απόφαση..

Και σ αυτή την περίπτωση πάλι παραβιάζουν το Δημοκρατικό δικαίωμα του κατηγορουμένου.
Αν όντως δεν πρέπει να δίνουν τον λόγο σε κατηγορούμενους για Εγκληματικές Οργανώσεις,τότε πχ θα έπρεπε να έχει κοπεί απ την ΕΡΤ και η παε ο Ολυμπιακός που κατηγορείται για σωρεία εγκληματικών πράξεων (χωρίς όμως να έχει βγει ακόμα δικαστική απόφαση),τα διάφορα κόμματα ή οι καναλάρχες που τεκμηριωμένα έφαγαν εκατομμύρια από δάνεια,που θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός μέχρι τελευταίας δεκάρας, καθώς και ένα σωρό άλλοι πολιτικοί που με την στάση τους στα μνημόνια οδήγησαν χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία…
Αλλά όλοι αυτοί μπορούν «Δημοκρατικά» να βγαίνουν ότι ώρα θέλουν στην ΕΡΤ και να αναλύουν τηλεοπτικά όλες τις θέσεις τους.

Αν αυτή η κίνηση είναι «προοδευτική» και «δημοκρατική» από το δημόσιο κανάλι,τότε κάτι δεν πάει καλά..Πιο πολύ θυμίζει σταλινική μέθοδο φίμωσης παρά «δημοκρατικές ευαισθησίες»..

Η είδηση έχει ως εξής:

Θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ κάθε φορά που θα προγραμματίζεται προβολή της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.
«Οι απειλές της φασιστικής οργάνωσης, μέσω του κομματικού της τύπου, δεν μας φοβίζουν και δεν μας τρομάζουν» επισημαίνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

«Την Κυριακή 26/03/2017 προβήκαμε σε στάση εργασίας στην ΕΡΤ2 για να μη μεταδοθεί η προγραμματισμένη προβολή της Χρυσής Αυγής. Η στάση έγινε σε συνέχεια της απόφασης της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ανοιχτής επιστολής μας προς τη Διοίκηση της ΕΡΤ στις 24/02/2017, στην οποία δηλώναμε ρητά και κατηγορηματικά ότι κάθε φορά που θα προγραμματίζεται από την ΕΡΤ προβολή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, θα πραγματοποιούσαμε στάσεις εργασίας κατά τη διάρκεια αυτής της προβολής, ούτως ώστε όποια ώρα και αν ήθελε προγραμματιστεί μετάδοση, αυτή να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Κάναμε πράξη, ως οφείλαμε να κάνουμε, τις αποφάσεις των συλλογικών θεσμικών οργάνων των εργαζομένων για μη προβολή της Χ.Α. και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτή την επιλογή.

Οι απειλές αυτής της φασιστικής οργάνωσης, μέσω του κομματικού της τύπου, δεν μας φοβίζουν και δεν μας τρομάζουν.

Δεν θα μένουμε απαθείς και θα αποτρέπουμε να δίνεται βήμα προβολής και ξεπλύματος εγκληματικών συμμοριών με τάγματα εφόδου και δολοφόνων, που θέλουν να χρησιμοποιούν την ΕΡΤ σαν άλλοθι την ίδια ώρα που την κατηγορούν σαν ανύπαρκτη.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν τον αγώνα για μια ΕΡΤ της κοινωνίας και του λαϊκού κινήματος και θα δίνουν πάντα αυτόν τον αγώνα για το ρόλο και το χρέος της ενάντια στο φασισμό, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία. Αποφασιστικά συνεχίζουμε»

eglimatikotita.gr

Advertisements
This entry was posted in «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Μ.Μ.Ε.. Bookmark the permalink.