Απίστευτο ερωτηματολόγιο από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ!

Καλούν τους νέους να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήματα ενόψει του 1ου Συνεδρίου τον επόμενο μήνα

https://omadaalithias.gr/sites/default/files/styles/responsive_880x/public/images/2017/03/neolaia.png?itok=a8RpMDhp

Απίστευτο ερωτηματολόγιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προσπαθεί να σκιαγραφήσει το πολιτικό προφίλ των μελών της ενόψει του 1ου Συνεδρίου της τον επόμενο μήνα (6-9 Απριλίου).

Καλούν τους νεολαίους να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήματα, όπως αν συμμετέχουν σε βίαιες διαδηλώσεις, σε κλοπές από super market για αναδιανομή πρόιοντων σε ευπαθείς ομάδες, σε καταλήψεις πολιτικών- κομματικών γραφείων και τραπεζών.

https://omadaalithias.gr/sites/default/files/1490000901_0.jpg

Θα υποστηρίζατε καταλήψεις σε γραφεία πολιτικών, κομματικά γραφεία και τραπεζικά καταστήματα;

https://omadaalithias.gr/sites/default/files/1_9.jpg

Και συνεχίζουν!

Θα συμμετείχατε ή έχετε συμμετάσχει σε οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες;

https://omadaalithias.gr/sites/default/files/2_9.jpg

Οι επόμενες ερωτήσεις αφορούν πορείες, συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις με βίαια επεισόδια, καταλήψεις κτιρίων για στέγαση προσφύγων.

https://omadaalithias.gr/sites/default/files/neolaia-suriza1.jpg

Για το θέμα ερωτήθηκε και Δ. Βέττας, ο οποίος διαφωνόντας τα χαρακτήρισε μπούρδες και προσπάθησε να δικαιολογήσει… τα αδικαιολόγητα. Η νεολαίοι ερωτεύονται είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μορφώνονται, ταξιδεύουν, θέλουν να πιάσουν μια δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

omadaalithias.gr

Advertisements
This entry was posted in ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΣΥΡΙΖΑ. Bookmark the permalink.