Δεν το κρύβουν, το ανακοινώνουν για όλους [βίντεο]

https://i0.wp.com/www.el.gr/media/k2/items/cache/bf4fe9534cd017dd2ac0532a1116d6cc_L.jpgΠοιους βγάζουν μπροστά να μιλήσουν

Σου δίνουν το πρόβλημα, σου δίνουν και την λύση, την οποία πλασάρουν στον κόσμο μέσω πολυπροβεβλημένων «προσωπικοτήτων», οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές στο ευρύ κοινό, πόσο μάλλον όταν η ζωή τους γίνεται ταινία στο Hollywood.

Η πρόθεση της Νέας Τάξης είναι η εφαρμογή της Ατζέντας 2030 με κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας και εγκαθίδρυση παγκόσμιας σοβιετικού τύπου κυβέρνησης, η οποία θα αναλάβει να δώσει «λύσεις» στα προβλήματα που τεχνηέντως έχουν δημιουργηθεί.

Ένα από αυτά είναι σύμφωνα με τον… επιστήμονα, Stephen Hawking, ο έλεγχος της τεχνολογίας, η οποία τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και της εικονικής πραγματικότητας.

https://i2.wp.com/www.el.gr/images/tecno1.jpgΌπως αναφέρει ο Indepedent, ο γνωστός φυσικός, ο οποίος έχει προειδοποιήσει στο παρελθόν για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης, θεωρεί πως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να αναγνωρίζονται γρήγορα, προτού κλιμακωθούν.

«Η τεχνολογία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που η ανθρώπινη επιθετικότητα μπορεί να μας καταστρέψει όλους μέσω πυρηνικού ή βιολογικού πολέμου. Πρέπει να ελέγξουμε αυτό το κληρονομικό ένστικτο με την λογική», δήλωσε, μιλώντας στους «The Times».

Τι προτείνει; Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε!!! Προτείνει μίας μορφής «παγκόσμια κυβέρνηση», η οποία ωστόσο θα αντιμετώπιζε και εκείνη προβλήματα, τα οποία, συμπληρώνουμε εμείς, θα κληθεί να λύσει με την σειρά του ο παγκόσμιος ηγέτης.

«Η παγκόσμια κυβέρνηση θα μπορούσε να μετατραπεί σε τυραννία», εκτίμησε ορθώς ο Hawking, προκειμένου να είναι καλυμμένος.

https://i1.wp.com/www.el.gr/images/tecno2.jpgΣχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη προειδοποίησε: «Το πραγματικό ρίσκο με την τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι ο δόλος αλλά η ικανότητα. Μία πανέξυπνη τεχνητή νοημοσύνη θα ήταν εξαιρετικά καλή στο να εκπληρώσει τους στόχους της. Άπαξ και αυτοί οι στόχοι δεν συμβαδίζουν με τους δικούς μας, τότε θα έχουμε πρόβλημα».

Έτσι, ο φυσικός με τις νεοταξίτικες απόψεις προτείνει εδώ και τώρα ένα παγκόσμιο κέντρο εξουσίας να διαχειριστεί την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία επιδιώκεται να αναλάβει την κεντρική διοίκηση του όποιου παγκόσμιου κράτους!

Άλλωστε στην «Διάσκεψη Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης» στο Ντουμπάι, όπου στήθηκε και η αψίδα του τραγοπόδαρου Βάαλ, κορυφαίοι παγκοσμιοποιητές, όπως ο Elon Musk, ισχυρίστηκαν ότι οι άνθρωποι πρέπει να συγχωνευθούν με τις μηχανές και οι κυβερνήσεις πρέπει να δώσουν σε όλους τους άνεργους ένα εισόδημα.

Αυτό είναι το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ή αλλιώς επίδομα αλληλεγγύης που δίνεται ήδη στην Ελλάδα!

Όλα αυτά θα χρειαστούν κεντρικό διαχειριστή!

Δεν το κρύβουν, το ανακοινώνουν για όλους!

Οι εξελίξεις τρέχουν, τις παρακολουθείτε;;;;

EL

Advertisements
This entry was posted in ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ, Ν.Τ.Π., ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s