Άλλη μια φορά χασιστερά

ΝΑΡΚΟΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2016/04/image00236-214x300.jpg?w=265&h=371Γράφει ο Αντίοχος

Το ετήσιο ναρκο-φεστιβάλ «Γιορτή Κάνναβης- Αντιαπαγορευτικό», διοργανώνεται και φέτος και θα κρατήσει από τις 20 Απριλίου (όπου γίνεται σύνοδος του ΟΗΕ για τα ναρκωτικά) ως τις 7 Μαΐου.

Και το ζητούμενο από τους ναρκο-διοργανωτές, είναι βεβαίως η αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών. Ιδού και ο κατάλογος των διοργανωτών, στον οποίο ξεχωρίζουν η Νεολέρα και το διαβόητο Τμήμα Δικαιωμάτων (κόκκινων τρομοκρατών, κουκουλοφόρων παρακρατικών και λοιπών εγκληματικών στοιχείων) του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ηλιόσποροι, Ελευθεριακός Σύνδεσμος Απεξάρτησης (ΕΛΕΥΣΥΝΑ), Κενό Δίκτυο, Κίνηση για τη νόμιμη εφαρμογή της Ιατρικής Κάνναβης “Το Ίαμα”, Σύλλογος “Ασθενείς υπέρ της χρήσης φαρμακευτικής Κάνναβης”, Σύλλογος “ΜΑΜΑΚΑ- MAMAδες για την KAνναβη”, Κοινωνική Λέσχη Κάνναβης Θεσσαλονίκης, Σύλλογος θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ, Σύλλογος Θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ Βορείου Ελλάδος ο Σίσυφος, Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι Πράσινοι, Νέοι Πράσινοι, Φιλελεύθερη Συμμαχία, Πράσινοι- Αλληλεγγύη, Medical Mediterranean Genetics, GR420.info, Greenman Team, KannaBio Hemp Coop, ENCOD, Trekt Uw Plant Cannabis Social Club, Diogenis- Drug Policy Dialogue South East Europe (SEE), Φεστιβάλ Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας».

Να, λοιπόν, το «φάρμακο» που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, δια πάσαν νόσον: Έλληνες νέοι και νέες, μαστουρωθείτε αβέρτα για να ξεχάσετε τα Μνημόνια της δυστυχίας μας, την ανεργία και τον εποικισμό της πατρίδας μας από αλλοφύλους. Αμ δε που θα σας γίνει η χάρη, παλιοκερατάδες!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

This entry was posted in «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ», «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΚΜΗ, ΣΥΡΙΖΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.