Οι μεγάλες ανατροπές , οι συνηθισμένες προδοσίες.

https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2015/02/ff18a-tsipras_viet-nam.jpgΓράφει ο Περατάρης

Τι κατάντια και τι ρεζιλίκια είναι αυτά;
Υπάρχει εχέφρων πολίτης σ΄ αυτή την χώρα που να μη καταλαβαίνει τις παπαριές που πέταγαν σε όλα τα επίπεδα τηλεοπτικά και μη, οι αστέρες του κόμματος που διεκδικούσε πέρα από την ψήφο του Ελληνικού λαού την αισχρή απαίτηση να υποβαθμίσει την αντίληψη και την νοημοσύνη του.

Ότι και να πούνε ,ότι και να κάνουνε τα ροζουλιά βρακιά, ένα είναι σίγουρο! ιστορικά θα καταδικαστούν για την μεγαλύτερη πολιτική απάτη στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας συγκρινόμενη με αυτή που υπόσχονταν οι βασιλόφρονες το 1922 , δηλαδή να επιστρέψουν οι μαχόμενοι στρατιώτες πίσω από την Μικρά Ασία και αντί αυτού τράβηξαν για την «κόκκινη μηλιά» με αποτέλεσμα να γίνει η οπισθοχώρηση του στρατού και ο ξεριζωμός εκατομμυρίων Ελλήνων από τις πατρογονικές εστίες.

Η λαίλαπα των μνημονίων δημιούργημα των ριψάσπιδων και ηττοπαθών πολιτικών είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο και παραθέτω εν συντομία αυτά που οι δικοί τους καταγράφουν ως υποχώρηση:

Γλέζος: «Βαφτίσαμε το κρέας… ψάρι», ξεγελάσαμε τον λαό. Η αλήθεια είναι πως στα 95 χρόνια που διαβιεί έχει πλέον το ακαταλόγιστο. Η τσογλανοπαρέα των προσκείμενων δημοσιογράφων που τον προβάλει αυτή έχει τις ευθύνες των άναρθρων κραυγών που βγάζει η γεροντική του άνοια. Αλλά έστω και την δωδεκάτη είπε την αλήθεια, ίσως για πρώτη φορά στην ζωή του.

Ο δε μέντορας του Τσιπ, Φλαμπουράρης ανακοινώνει:
«Η Ευρώπη παρακολουθεί με ανακούφιση την απομόνωση των ακραίων φωνών της λιτότητας στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώ παράλληλα πάνω από το 80% του ελληνικού λαού στηρίζει τη διαπραγμάτευση. Την ώρα, λοιπόν, που η δύσκολη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας. Το δούλεμα σε όλη του την μεγαλοπρέπεια δηλαδή.

Άλλος προσκείμενος δημοσιογράφος γράφει για την κωλοτούμπα- Κομανέτσι:

· το «καμία θυσία για χάρη του ευρώ» μετατρέπεται σε «κάθε θυσία για να παραμείνουμε στο ευρώ»,
· η μερική έστω διαγραφή του χρέους μετατρέπεται σε «κατηγορηματική δέσμευση ως προς τις οικονομικές υποχρεώσεις προς τους εταίρους», όπως αναφέρεται στο προσχέδιο Μοσκοβισί, το «υπέροχο αυτό κείμενο», που κατά δήλωσή του ήταν πρόθυμος να υπογράψει ο κύριος Βαρουφάκης,
· τα επερχόμενα νέα προγράμματα-μνημόνια, που πάλι προέβλεπε το ίδιο κείμενο, μετονομάζονται σε «κοινωνικά συμβόλαια»,
· οι τεχνοκράτες της Ε.Ε., της ΕΚΤ και του ΔΝΤ μετονομάζονται από τρόικα σε εκπροσώπους των «θεσμών»,
· εγκαταλείπεται όχι μόνον το αρχικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ακόμη και το λειψό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και ενώ γίνεται αποδεκτό το 70% των απαιτήσεων των δανειστών, το μόνο που διεκδικείται είναι το δικαίωμα παροχής ελεημοσύνης,
· γίνονται αποδεκτοί οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί και μικρότερα μεν, απραγματοποίητα δε πλεονάσματα,
· από την κατάργηση με ένα νόμο όλων των μνημονίων και συνοδευτικών τους νόμων, γίνεται αποδεκτή η εξάμηνη παράταση ακόμη και της ισχύουσας μνημονιακής συμφωνίας,
· πέρα από τον κρατικό μηχανισμό, ο οποίος παραμένει άθικτος, καίρια υπουργεία τα κατέχουν άνθρωποι σαν τον Γιάννη Βαρουφάκη με σύμβουλό του την αποκαλούμενη από την «Αυγή» «κρυμμένο αρπακτικό» ΕλεναΠαναρίτου, και τον Νίκο Κοτζιά, στενούς συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου -ο δεύτερος διετέλεσε και πρόεδρος του Ινστιτούτου Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών (ΙΣΤΑΜΕ)- με δηλωμένες φιλοαμερικανικές θέσεις, και ως εκ τούτου εκθειαζόμενους από τον γνωστό, πέραν του Ατλαντικού αλληθωρίζοντα, δημοσιογράφο Γιώργο Μαλούχο…

Κάτι περισσότερο για να επιβεβαιωθεί απόλυτα ο Ηλίας Κασιδιάρης που περιέγραψε με απόλυτη ακρίβεια τα όσα θα ακολουθήσουν.

Αξίζει να διαβάσετε την δήλωσή του και να δείτε το video που είναι ενσωματωμένο.

Περαστικά μας συν-Έλληνες
22/2/2015
Ο Περατάρης

panusis

This entry was posted in ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΧΡΕΟΣ and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Οι μεγάλες ανατροπές , οι συνηθισμένες προδοσίες.

  1. Ο/Η φωτεινη λέει:

    η Μπιλντ,(η γνωστη),συμφωνει πολυ με τα μετρα του συριζα,λεει…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.