Ο Καναδάς προειδοποιεί τους πολίτες του: «Μην μεταφέρετε μετρητά στις ΗΠΑ»

Κατασχεθέντα περισσότερα από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια από τους Καναδούς πολίτες που ταξιδεύουν στις Η.Π.Α. Χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση της αστυνομίας και των συντάξεων.

Είμαστε στο σημείο που η Καναδική κυβέρνηση έπρεπε να προειδοποιήσει επίσημα τους πολίτες, της να αποφύγουν τη μεταφορά μετρητών στις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή, όταν πρόκειται για χρήματα, η Αμερική δεν αποδέχεται το τεκμήριο της αθωότητας ποτέ,γράφει ο Martin Armstrong στο blog του.
Σημειώνοντας πως έχουν ήδη κατασχεθεί περισσότερα από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια από Καναδούς πολίτες,που ταξίδευαν προς τις ΗΠΑ.
Χρήματα που πήγαν να χρηματοδοτήσουν την αστυνομία, η οποία πραγματοποιεί τις κατάσχέσεις.

Αν φέρεις χρήματα στην γη της ελευθερίας, θα διαπιστώσεις ότι «ελευθερία» σημαίνει απλά, ότι είναι ελεύθεροι να πάρουν τα χρήματά σου, κάτω από το πρόσχημα των υποτιθέμενων δεσμών με υποθέσεις ναρκωτικών ή οτιδήποτε άλλο, χωρίς να προσκομίσουν σαφείς αποδείξεις,βέβαια.
Και το πρόβλημα είναι ότι τα δικαστικά έξοδα υπερβαίνουν κατά πολύ το εν λόγω ποσό, λόγω της ανήθικης συμπεριφοράς των δικηγόρων-ορνεων, έτσι ώστε μόνο το ένα έκτο των πληγέντων ταξιδιωτών,να επιλέγει αυτό το μονοπάτι.

Και τα χρήματα που κατασχέθηκαν,χρησιμοποιούνται για να χρηματοδοτήσουν την αστυνομία και τις συντάξεις. Αλλά αυτό, είναι ακριβώς ότι οδήγησε στην τελική κατάρρευση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όταν ο στρατός είχε αρχίσει να λεηλατεί την πόλη για να πληρώσει τις συντάξεις τους.

Βρισκόμαστε ακριβώς σε αυτό το επίπεδο σε αυτή την ιστορική στιγμή: επιδρομή, έτσι ώστε το σύνολο των νομικών εξόδων που κοστίζουν περισσότερο από ό, τι κατασχέθηκε, να κάνουν το θύμα, να συμφωνεί, να μην διεκδικήσει τα δικαιώματά του.

Εκείνοι που προσπαθούν να ξεφύγουν από την τυραννία δεν μπορουν να φέρουν τα χρήματά τους μαζί τους, διότι η αστυνομία καταφθανει πάντοτε.
Αυτός ο ψεύτικος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, είναι πραγματικά ένας ολοκληρωτικός πόλεμος ενάντια στο λαό και χρησιμεύει ως δικαιολογία για να λεηλατούν.
Λαμβάνει χώρα από τις 11 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρθηκε από την εφημερίδα washingtonpost

armstrongeconomics

Advertisements
This entry was posted in «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ», «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», Η.Π.Α. and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s