Ανακοίνωση του Ευάγγελου Βενιζέλου…

(Αντιπροέδρου και αντιπρωθυπουργού της κυβερνήσεως, προέδρου του ΠΑΣΟΚ, υπουργού εξωτερικών της Ελλάδος, τέως καθηγητού του ΑΠΘ στην έδρα της συνταγματολογίας και οσονούπω στο Χάρβαρντ)

Φωτό: sibilla

Από τον Κων/νο Κωστόπουλο

Αγαπητοί μου οπαδοί που επάγγελμά σας έχετε κάνει να είστε ΠΑΣΟΚ, σας πληροφορώ πως λόγω του καύσωνος των τελευταίων ημερών και της επιρροής της στον ανθρώπινο οργανισμό και των άοκνων προσπαθειών του αντιπροέδρου και αντιπρωθυπουργού της συνπρωθυπουργίας να απαλλάξει τον Ελληνικό λαό από την παρουσία του, όπως και της Τρόικας που με το έτσι θέλω μας ήρθε εδώ να μας σώσει με τις τεράστιες γνώσεις που διαθέτει δια την σωτηρίαν των οικονομικώς χρεωμένων χωρών της υφηλίου και την επιτυχημένη αντιμετώπισή τους, αλλά τις εδώ και χρόνια άοκνες προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ, του Πρωθυπουργού του Γεωργίου του Σαρδαμιστή αλλά και εμού του ιδίου αυτοπροσώπως.

Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν θα υπήρχε η μεγάλη δημοκρατική παράταξη στο σύνολό της, δεν θα υπήρχε εθνική ενότητα και σταθερή πορεία του έθνους. Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει έξοδος από την κρίση, ούτε η παρακαταθήκη που δημιουργεί ο λαός με τις θυσίες του.

Χάριν των τεραστίων προσπαθειών του ΠΑΣΟΚ ο μεγάλος στόχος μας είναι η χώρα, βγαίνοντας από την κρίση, να ανακτήσει την εθνική της αξιοπρέπεια και κυριαρχία που με δόλο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο αρχηγός του μας έριξαν.

Θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε την υγεία και τα ασφαλιστικά ταμεία που κάποιοι τα άφησαν να ρημάξουν κλέπτοντας τα αποθεματικά τους με το PSI, φτιάχνοντας of soar εταιρίες και λίστες Λαγκάρντ.

Οι πιστωτές μας δεν μας έχουν θέσει θέμα εθνικής ασφάλειας, αλλά η οικονομική ισχύς, η εθνική ανεξαρτησία και η ανάπτυξη, είναι οι θεμελιώδεις παράγοντες της εθνικής κυριαρχίας που προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αναπτερώσουμε το ηθικόν των ενόπλων δυνάμεών μας περικόπτοντας τους μισθούς τους, που αναγκάζονται να παραιτούνται για να γλυτώσουν από την ενδεχόμενη λαίλαπα που θα φέρει ως νέα κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί η αποδοχή της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερη από αυτή που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού και στις δημοσκοπήσεις που κάνουν οι διαπλεκόμενοι μέχρι χθές μαζί μας, καναλάρχες μεγαλοεργολάβοι που ανδρωθήκανε και πλουτίσανε επί των ημερών μας.

Ο ηγέτης σήμερα του ΠΑΣΟΚ, που διακρίθηκε στα δύσκολα και καταγράφηκε ως ο υπουργός Οικονομικών που μείωσε το χρέος των Ελλήνων μηδενίζοντας τις αποδοχές του και πρότεινε ένα νέο εθνικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας, για να πιάσουν επί τέλους τόπο οι θυσίες όλων μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Ο λαός τέλος εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις δυνάμεις, στην βαρύτητα και στις ικανότητες του κ. Βενιζέλου.

Αναφερόμενος στο εξάμηνο της Ελληνικής Προεδρίας, τόνισε ότι είναι το εξάμηνο της επισημοποίησης του πρωτογενούς πλεονάσματος, της έναρξης της συζήτησης για τη βιωσιμότητα του χρέους, της έναρξης της ανάπτυξης και της ανασυγκρότησης των Τραπεζών. Για την ανασυγκρότηση του κράτους δεν είναι της παρούσης στιγμής.
(Σημ. συγγραφέως) Την εμπνευσμένη αυτή ανακοίνωση που ετοιμάζεται να δώσει στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ, μου την έδωσε επιστήθιος φίλος μέσα από το κόμμα.)

Δια την μεταφορά, Θεόφιλος Αιγινήτης Ζωγράφος-Συγγραφέας: theofilouerga.gr

This entry was posted in ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ανακοίνωση του Ευάγγελου Βενιζέλου…

  1. Ο/Η ΜΑΡΙΑ λέει:

    Τό πρόβλημά του εἶναι,πώς δέν θά βρεθῆ κάποιος νά τόν λυπηθῆ…οὔτε φίλος,οὔτε ἐχθρός!

  2. Ο/Η Phoenix λέει:

    Reblogged this on tolmima.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.